Ни треба Вашата помош

Радиото ВЖВБ е непрофитна интернет радио станица поддржана од волонтери и потребна ни е Вашата помош за реализација на нашата мисија за ширење на Пораките за Вистинскиот живот во Бога — химна на љубовта, мирот и помирувањето — на СИТЕ нации.

Сега ни е многу важно да најдеме поединци или групи или деловни субјекти волни да ни помогнат. Мораме да платиме за критичните потреби и услуги како и да ја набавиме основната опрема за да ги поддржиме нашите волонтери ангажирани низ целиот свет.

Како можам да дадам поддршка / да донирам на Радиото ВЖВБ ? Нашата мисија е да им овозможиме на луѓето да понудат свои пари, предмети, услуги, време, или молитва, и низ ваков ангажман да дадат најефикасна помош во ширењето на Пораките од Бога.

ДА ! Јас сакам да поддржам / донирам, како тоа ? Ве молиме да изберете една од можности подолу за парична донација. За прашања во врска со донациите или за да ги понудите Вашите услуги, време, или молитва; молиме да го користите образецот на овој линк Контакт образец и нашиот тим ќе Ви одговори кои се тековните потреби. Ви благодариме и Господ нека Ве благослови.

Би можеле да направиме навистина многу ПОВЕЌЕ за да се рашират Божјите Пораки со Ваша помош !

Христос е помеѓу нас,
Тимот на Радиото ВЖВБ